De CPD 4.0 - 5.0 ton lithium heftrucks uit de G2 serie van Heli heftrucks is multi inzetbaar en helpt u veiliger en efficiënter te werken.

Elektrische heftruck uitzoeken? Hier moet u op letten!

Elektrische heftruck kopen? Hier moet u op letten. Bent u van plan een nieuwe elektrische heftruck aan te schaffen? Dan zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden om ervoor te zorgen dat de heftruck voldoet aan uw specifieke behoeften. Wij informeren u graag over waar u op moet letten bij het selecteren van […]

Wissel heftruck nodig?

Tijdelijk een wisselheftruck nodig?

Zit u midden in een groot project en heeft u bij piekmomenten capaciteitsproblemen? Of stopt uw heftruck met werken? Dan is een wissel heftruck een goede oplossing! Maar hoe komt u zo snel aan een tijdelijke heftruck en bij welke leverancier kunt u terecht? In dit artikel vertellen wij u er graag meer over.

is het tijd om uw heftruck te vervangen? Heli heftruck informeert u.

Uw oude heftruck wel of niet vervangen?

Heftrucks zijn transportmiddelen die vaak gebruikt worden, zowel intern als extern. Vaak gaan heftrucks een aantal jaar mee. Toch komt slijtage bij intensief gebruik snel de kop opsteken. De werkuren en het gewicht van de materialen wegen in dat geval zwaarder dan de gemaakte kilometers. Maar wanneer is het tijd voor een nieuwe heftruck? Of kunt u met een onderhoudsbeurt de mankementen verhelpen? In dit artikel vertellen we waar u op moet letten bij een oude heftruck vervangen.

welke heftruck mast geschikt voor welke toepassing?

Welke heftruck mast is geschikt voor mijn situatie?

Een heftruck mast is een essentieel onderdeel van iedere heftruck, stapelaar of reachtruck. Met de mast kunt u goederen verticaal verplaatsen. Heftruck masten zijn er in vele soorten, vormen, maten en uitvoeringen. Voordat u een heftruck of ander transportmateriaal aanschaft of gaat huren of leasen is dus belangrijk om de juiste keuze te maken wat betreft de mast. In dit artikel geven we een aantal aandachtspunten om de geschikte heftruckmast te bepalen.

Heli CPD 1.3 - 1.5 ton G2 serie. De elektrische heftruck met betaalbare kwaliteit

Wat houdt onderhoud aan een elektrische heftruck in?

Elektrische heftrucks worden langzaam de norm in de logistieke wereld. Ze zijn stiller, zuiniger en onderhoudsvriendelijker dan een heftruck met verbrandingsmotor. Bovendien is het fijner werken op de werkvloer met een elektrische heftruck. Geen herrie en gevaarlijke uitlaatgassen, wat de veiligheid van uw medewerkers op de werkvloer ten goede komt. Om optimaal gebruik te maken van een elektrische heftruck is goed onderhoud essentieel.

Wat is de levensduur van een heftruck?

Wat is de levensduur van een heftruck?

Wat is de levensduur van een heftruck? Of wanneer is mijn heftruck aan vervanging toe? Vragen die wij regelmatig gesteld krijgen. Niet gek ook. Wanneer u een grote investering gaat doen in een heftruck of ander intern transportmaterieel, wilt u natuurlijk duidelijkheid over de kosten over de jaren heen en hoe lang u kunt doen met deze heftruck. De levensduur van een heftruck is echter heel afhankelijk van de inzet, hoe er mee wordt omgegaan door personeel en hoe het onderhoud ingeregeld wordt.

Heli Heftruck helpt u veiliger te rijden met een heftruck

Een heftruck kopen of huren?

Heeft u een (extra) heftruck of ander intern transportmaterieel nodig, zoals een palletwagen of stapelaar? Dan zijn er vaak een aantal opties: een heftruck kopen, huren of wellicht wel leasen. U vraagt zich vast af wat voor u de beste en voordeligste optie is.

Heli Heftruck 3G Series

3e generatie Heli Heftrucks: G3 Series

Nadat de Heli G2 Series een complete ‘facelift’ heeft gehad waarbij de details flink verbeterd zijn, krijgt nu de totaal vernieuwde 3e generatie het daglicht te zien. Zowel de elektrisch aangedreven heftrucks als de verbrandingstrucks krijgen een herkenbare styling. Naast de uiterlijke herkenbaarheid, zijn alle G3 trucks uitgevoerd met de “State of the Art” techniek.

Heli Heftrucks levert hoge kwaliteit palletwagens oin diverse capaciteitsklasses.

Handpompwagen of elektrische pallettruck?

Pallets De uitvinding van de pallet heeft grote veranderingen met zich meegebracht. Door de last op een pallet te leggen, kwamen de te verplaatsen goederen van de grond waardoor er iets ondergeschoven kon worden. Dit werd de (hand) pallettruck genoemd of een pompwagen vanwege de pompbeweging met de dissel om de vorken te laten heffen […]

Fiscaal voordeel elektrische heftruck

Is een elektrische heftruck met lithium batterijen fiscaal aantrekkelijk?

Het assortiment van Heli is uitgebreid met heftrucks die uitgerust zijn met Lithium batterijen. Meerdere importeurs schermen met voordeel als toekomstige kopers gebruikmaken van de fiscale regelingen Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Namens Heli heb ik informatie over beide regelingen ingewonnen bij de RVO (Rijksdienst voor ondernemend Nederland). Graag geef ik in […]