Gebruikte Heli heftrucks: een voordelige keuze

Bent u van plan om een gebruikte heftruck te kopen? Dan biedt Heli heftrucks Nederland B.V., als exclusief dealer van Heli, altijd een passende oplossing! Wij hebben namelijk zowel nieuwe als gebruikte heftrucks in ons assortiment, die te koop en te huur zijn tegen de beste tarieven. Natuurlijk zijn deze modellen stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en blinken ze uit in betrouwbaarheid.

Gebruikte diesel-, electro- en LPG-heftrucks van Heli

Welke gebruikte heftruck u ook het beste kunt gebruiken: bij Heli heftrucks Nederland B.V. bent u verzekerd van kwaliteit. Toch vinden we het belangrijk dat u een (gebruikte) heftruck uitkiest die het beste past bij de aard van uw werkzaamheden; daarom adviseren we u graag bij uw zoektocht naar de perfecte gebruikte heftruck. Neemt u eerst eens een kijkje in ons assortiment op de website en bekijk welke gebruikte heftruck het beste van pas zou kunnen komen. U heeft de keuze uit diesel-, elektro- en LPG-heftrucks.

 

Weet u al welke gebruikte heftruck het meest geschikt is voor uw bedrijf, of wilt u juist meer informatie over onze modellen? Neemt u dan contact op met Heli heftrucks Nederland B.V. via +31 (0)85 105 11 11 of info@heliheftruck.nl.