Anhui Heli Forklift op de CeMAT in Hannover

Anhui Heli Forklift op de CEMAT in Hannover

Anhui Heli Forklift geeft acte de présence tijdens de CeMAT in Hannover. Van 23 tot 27 april vindt deze tweejaarlijkse, internationale beurs plaats in de Messe Gelände van Hannover. De CeMAT – in de volksmond ook wel bekend onder naam Hannover Messe – is uitgegroeid tot de belangrijkste Europese beurs op het gebied van internationaal transport. Ook buiten Europa heeft deze transportbeurs een leidende positie.

Introductie nieuwe heftrucks

In Hannover zijn bijna alle fabrikanten en leveranciers van de partij om hun programma te tonen of om nieuwe trucks in de spotlights te plaatsen. Met een grote stand is ook Anhui Heli Forklift prominent aanwezig. Tijdens de CeMAT introduceert het Chinese moederbedrijf van Heli Heftrucks Nederland BV diverse nieuwe trucks. De Heli-stand (nummer 23) bevindt zich in hal 26.

Wereldspeler in heftrucks

Anhui Heli Forklift Organisation is de grootste fabrikant van heftrucks in China. Ook wereldwijd speelt het Chinese bedrijf een toonaangevende rol. In Europa heeft Heli een eigen vestiging in Noord-Frankrijk. Vanuit deze locatie regelt het de commerciële en technische ondersteuning van Europese importeurs en dealers. Ook de opslag en levering van onderdelen wordt vanuit deze vestiging gecoördineerd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de deelname van Heli aan de CeMAT in Hannover? Bel (085) 105 11 11 of vul het contactformulier in.