Blog

De CPD 4.0 - 5.0 ton lithium heftrucks uit de G2 serie van Heli heftrucks is multi inzetbaar en helpt u veiliger en efficiënter te werken.

Elektrische heftruck uitzoeken? Hier moet u op letten!

Elektrische heftruck kopen? Hier moet u op letten. Bent u van plan een nieuwe elektrische heftruck aan te schaffen? Dan zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden om ervoor te zorgen dat de heftruck voldoet aan uw specifieke behoeften. Wij informeren u graag over waar u op moet letten bij het selecteren van […]

Heli heftruck helpt u veiliger te werken

Alles over een heftruck certificaat

Alles wat u moet weten over een heftruck certificaat Heftrucks zijn voor veel bedrijven een onmisbaar deel van hun interne transport. Door het grote gebruik van heftrucks gebeuren er jaarlijks ook veel ongelukken tijdens het gebruik van dit interne transportmiddel. Deze ongelukken hebben vaak grote gevolgen voor de systematiek van een bedrijf en de veiligheid […]

Wissel heftruck nodig?

Tijdelijk een wisselheftruck nodig?

Zit u midden in een groot project en heeft u bij piekmomenten capaciteitsproblemen? Of stopt uw heftruck met werken? Dan is een wissel heftruck een goede oplossing! Maar hoe komt u zo snel aan een tijdelijke heftruck en bij welke leverancier kunt u terecht? In dit artikel vertellen wij u er graag meer over.

is het tijd om uw heftruck te vervangen? Heli heftruck informeert u.

Uw oude heftruck wel of niet vervangen?

Heftrucks zijn transportmiddelen die vaak gebruikt worden, zowel intern als extern. Vaak gaan heftrucks een aantal jaar mee. Toch komt slijtage bij intensief gebruik snel de kop opsteken. De werkuren en het gewicht van de materialen wegen in dat geval zwaarder dan de gemaakte kilometers. Maar wanneer is het tijd voor een nieuwe heftruck? Of kunt u met een onderhoudsbeurt de mankementen verhelpen? In dit artikel vertellen we waar u op moet letten bij een oude heftruck vervangen.

welke heftruck mast geschikt voor welke toepassing?

Welke heftruck mast is geschikt voor mijn situatie?

Een heftruck mast is een essentieel onderdeel van iedere heftruck, stapelaar of reachtruck. Met de mast kunt u goederen verticaal verplaatsen. Heftruck masten zijn er in vele soorten, vormen, maten en uitvoeringen. Voordat u een heftruck of ander transportmateriaal aanschaft of gaat huren of leasen is dus belangrijk om de juiste keuze te maken wat betreft de mast. In dit artikel geven we een aantal aandachtspunten om de geschikte heftruckmast te bepalen.