Tijdelijk een wissel heftruck nodig?

Zit u midden in een groot project en heeft u bij piekmomenten capaciteitsproblemen? Of stopt uw heftruck met werken? Dan is een wissel heftruck een goede oplossing! Maar hoe komt u zo snel aan een tijdelijke heftruck en bij welke leverancier kunt u terecht? In dit artikel vertellen wij u er graag meer over.

Een tekort aan interne transportmiddelen?

Voor een project waarbij veel interne transportmiddelen worden gebruikt, kan een storing of defect voor flink wat vertraging in de werkzaamheden zorgen. Om dit probleem te voorkomen, kunt u besluiten om een wissel heftruck aan te schaffen. Wel is het belangrijk om vooraf al te informeren naar de mogelijkheden om een heftruck of ander intern transportmiddel te huren. Zo bent u goed voorbereid en kunt u de werkzaamheden altijd voortzetten.

Hoe kiest u een leverancier van transportmiddelen?

Om de juiste keuze voor een leverancier voor uw interne transportmiddelen te maken, zult de ligging in acht moeten nemen. Als uw heftruck of een ander intern transportmiddel namelijk defect is, wilt u deze zo snel mogelijk vervangen om uw werkzaamheden voort te kunnen zetten. Kies daarom verstandig en kies voor een lokale leverancier. Zo kunt u er van op aan dat de levertijden snel zijn en u dus snel uit de brand wordt geholpen. Het is raadzaam om te kiezen voor spelers waarmee u bekend bent en waar u op kunt rekenen. Tot slot raden wij aan om te kiezen voor één leverancier voor al uw interne transportmiddelen. Hierdoor bent u verzekerd van continuïteit.

  • Wissel heftruck nodig?

Welke heftrucks wilt u kiezen?

Op de markt zijn er verschillende soorten heftrucks te verkrijgen. Zo heeft u de keuze uit verschillende merken heftrucks die lopen op gas, diesel of elektriciteit. Heftrucks die rijden op gas of diesel hebben een hoog rijcomfort, vergen minimaal onderhoud nodig en staan bekend om hun maximale omslagprestaties. Bovendien zijn deze heftrucks goedkoper in vergelijking met een elektrische heftruck. Door de uitlaatgassen zijn de heftrucks daarentegen niet milieuvriendelijk.

Kiest u liever voor een milieuvriendelijke optie? Dan is een elektrische heftruck iets voor u. Een elektrische heftruck rijdt namelijk op een accu waar energie uit gehaald wordt. Daarbij is het belangrijk om te kiezen voor een accu die geschikt is voor de benodigde capaciteit voor uw werkzaamheden. Tijdens ploegendiensten kunt u gebruik maken van een tractiebatterij, zodat uw werkzaamheden constant voortgezet kunnen worden. Werknemers kunnen deze tractieaccu zelf heel eenvoudig in de heftruck plaatsen.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u capaciteitsproblemen bij piekmomenten of storingen? Dan biedt Heli Heftrucks daar de oplossing voor! Wij kunnen namelijk tijdelijke heftrucks leveren. Naast het huren van heftrucks kunt u ook bij ons terecht voor leasecontracten. Wij zijn een lokale speler die snel levert, zorgt voor continuïteit en een vertrouwelijke band met u opbouwt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u verder!